Groentetas

Groentetas 

  
Wat is dat?

Een Groenteabonnement houdt in, dat wij u voor een vast bedrag per week voorzien van een tas met biologisch (dynamische) verse groenten. Dit pakket varieert wekelijks van samenstelling en is zoveel mogelijk van het seizoen en van eigen teelt.

Hiermee steunt u ons in de zorg voor het stuk grond wat wij mogen bewerken en helpt u mee uw leefomgeving gezond te houden. En voor een redelijke prijs krijgt u kwaliteitsproducten op tafel.


Wat kost het? 
Kleine tas             € 8,00    1 pers
ca 250 gr. per kookgroente  

Combi-tas:           €   8,00      1 pers
ca 250gr. per kookgroente 3/4groenten en 2 soorten fruit

Middel tas:           €  10,00        1 a 2 pers
ca 400gr. per kookgroente                               

Grote tas:            €  12,00       3 a 4 pers  ca.600gr. per kookgroente

Extra groot:         €  14,50       5 a 6 pers
ca.900gr per kookgroenteWe streven ernaar om in de groentetas elke week een slasoort, wortelproduct en een koolsoort te doen en daarnaast een aanvullende groente en 1 of 2 bijproducten zoals ui, tomaat, paprika, knoflookje, e.d. Totaal dus 5 tot 7 producten per week.

Het fruitpakket

Ook is het mogelijk een fruitpakket te nemen. Dit kost  € 9,00. Hiervoor krijgt u wekelijks drie a vier soorten fruit,  tot  2,5  kg . Ook zoveel mogelijk van het seizoen.

Het is ook mogelijk om er aardappels en eieren bij te bestellen: € 1,50 aardappelen ca 1 kg en € 3,- aardappelen ca. 2 kg ook een beetje afhankelijk van de prijs op dat moment                                         6 heerlijke biologische eitjes kosten € 2,10 en 10 eieren € 3,30
Hoe komt het in uw bezit en hoe betaalt u?

Uw pakket wordt bij een afhaalpunt bij u in de buurt afgezet, op een vaste tijd; dit kan een particulier adres zijn of een winkel. Haalt u bij een winkel af, dan kunt u contant afrekenen,  een  week vooruit, in overleg met uw winkelier.

Bij een particulier adres vragen wij u per bank te betalen, zo mogelijk 4 weken vooruit op:

NL86TRIO0212191713   t.n.v. De Zonnehorst V.O.F,te Punthorst.


Klik hier om een groente-abonnement aan te vragen.
Powered by webXpress