Inhoud groentetas

 Wat zit er week 50 in de groentetas ?   

*Knolvenkel * Yacon *Groene Sav kool *Pompoen * Knolselderij * Sjalotjes *  

Wat zit er week 51 in de tas? Onze Laatste tas !   Onder voorbehoud
Winterpostelein * Witlof * Spruiten * Stoofperen * Prei * Champignons (Kastanje) 
                                                                                                        

 

 

 

Schorseneren met pasta en kaassaus: ca 400 gr schorseneren,200 gr pastasoort, 1 ui, 200 gr blauwschimmelkaas,3 el tomatenpuree, olijfolie, 2 dl rijstdrank of water met een scheutje melk. Bereidingswijze:

 

 

Schorseneren onder water schillen met een dunschiller, in stukjes van 4 à 5 cm snijden, meteen in een laagje rijstdrank leggen en in ongeveer 10 min. gaar koken. Pasta gaar koken zoals op de verpakking beschreven staat. Ui schillen, klein snijden en fruiten in olie. Kaas in kleine stukjes snijden of brokkelen. Tomatenpuree en kaas aan de uien toevoegen. Saus op gewenste dikte maken met kookvocht. Pasta op borden scheppen. Schorseneren over de pasta verdelen. Kaassaus erover schenken. Lekker met veldsla of winterpostelein.

 

Rode boerenkool en palmkool: Daar kun je dezelfde recepten op loslaten als op groene boerenkool.

 

  

                                     Voldoening is : Net iets meer geven dan je krijgt.

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 



 

 

 

 

 

 


 

 


 


 


 

                                                                                                

 

 





                                                                                                                             


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                          

   

 

 

 

              

                                                                

         


 

 

 

 

 


 

 

    
                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                            


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 












 

 

 

 

 

 

 

 

                

 

 

 

 

                                            

 

 

         

 

 

       

 

                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             

 

 

                                             

 

 

                                              

 

 

   

 

                                                 

 

 

  

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                        

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                            

       

 

 

     

 

 

 


 

Powered by webXpress