Inhoud groentetas

 

 

Wat zit er  week 25 in  de groentetas ?                                         

 * IJsbergsla  * Bietjes * Spitskool * Knolvenkel * Nieuwe prei *

Pasta met venkel, sardines en rozijnen: 2 pers: 400 gr venkel,1 ui, olijfolie om in te bakken,400 gr sardinefilets, 2 ansjovis in olie, 30 gr rozijnen, 30 gr pijnboompitten, 1 mespunt saffraan, 250 gr pasta, zout en peper.

Snijd de venkel in stukjes, Kook ze 20 min.in gezouten water. Laat uitlekken, bewaar kookwater.Snijd de ui in kleine stukjes en bak in de olijfolie, wanneer de ui goudbruin kleurt, voegt u de sardines en ansjovis toe. Bak alles 5 min. op een hoog vuur en roer de vis met een spatel in stukjes. Voeg de venkel, de rozijnen en pijnboompitten toe en de saffraan. Meng alles en zet het vuur zachter. Kook de pasta in het venkelwater. Voeg de pasta bij de saus en serveer direct. U kunt eventueel wat tomaten toevoegen aan dit typisch Siciliaanse gerecht .

 

                 ⁂De mooiste reiservaring heb je als je -op zoek naar een bepaalde plek-

                                                                                                            ergens anders uit  komt .


           In week 30 en 31 zijn er geen tassen deze zomer!      

             


                                                                                                                             


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                          

   

 

 

 

              

                                                                

         


 

 

 

 

 


 

 

    
                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                            


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 












 

 

 

 

 

 

 

 

                

 

 

 

 

                                            

 

 

         

 

 

       

 

                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             

 

 

                                             

 

 

                                              

 

 

   

 

                                                 

 

 

  

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                        

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                            

       

 

 

     

 

 

 


 

Powered by webXpress