Referenties

Referenties

Wij nodigen u van harte uit om hier een opmerking te plaatsen over uw ervaringen met ons bedrijf. U kunt hieronder uw opmerking plaatsen.klik hier om een bericht toe te voegen!
Naam
Datum:
23-11-2017
Gezellig hoor al die kleurtjes snijbiet!
Naam
Herma
Datum:
08-05-2016
Heerlijk weer eens een nachtje gekampeerd met m'n trekkerstentje. Mooi rustig gelegen kleine camping. Overdag het fluiten van de vogels en 's nachts het gekwaak van de padden en kikkers in de paddenpoel. Bedankt voor jullie gastvrijheid Hillie en Henk!
Naam
Els
Datum:
09-08-2015
Heerlijk gekampeerd met onze rode vw camper, met uitzicht op de akker en de notenbomen. Super vriendelijke ontvangst, heerlijke komkommer en appelsap uit de winkel gehaald en rondgefietst in het mooie Reestdal. Wij komen zeker weer!
Naam
Hanneke
Datum:
26-11-2014
Wij hebben met 2 volwassenen en 2 kinderen een heerlijk lang weekend gehad in het trekkershuisje dat van alle gemakken voorzien is. En ook de wandeling over het terrein langs de kas, camping, boomgaard enz. was de moeite waard. Wij kunnen een verblijf in het trekkershuisje van harte aanbevelen. (Ook de slaapbank was zeer goed om op te slapen,....dat is wel eens anders met slaapbanken...)
Naam
Jacqueline
Datum:
08-05-2014
Deze week spinazie in de tas. We hebben gesmuld, donders wat was lekker!!!
Naam
Datum:
02-02-2014
Wij ontvangen nu een maand of 3 de groententas. Lekker vers en je eet weer eens iets geheel anders. Nog nooit had ik zelf rode kool of rode bietjes gemaakt, dat haalde ik altijd uit een pot. Er komt nu geen pot meer in huis! Deze week zat er savooie kool in de tas en tja wat moet je daar nou mee. Internet is is dan toch wel erg handig: lasagne van savooiekol met linzengehakt. Heerlijk!
Ik kan iedereen zo'n tas aanraden!
Naam
Datum:
09-08-2013
Vandaag weer een heerlijke groententas gehaald op mijn afhaalpunt in Zwolle. Wat een feest en mooie kleuren. Dat zal weer lekker smaken. Vandaag de spitskool verwerkt tot een koolpizza. Iedereen heeft gesmuld aan tafel. Er zit altijd een prima recept bij de groententas. Die van de koolpizza is bij ons heel populair.
Naam
Datum:
17-08-2012
Een fijne plek om te zijn, een fantastische werkplek.
Diervriendelijk en een winkel en tassen met verassingen en afwisseling.
Naam
Datum:
04-06-2012
Wat een super initiatief, een aanwinst voor de regio!
Powered by webXpress