Chocola & Snoep
Chocolade puur met hele amandel
100 gram
omschrijving
Tablet chocolade met amandelen en 55% cacao.
De verpakking is gemaakt van papier en een composteerbare NatureFlex-film.
ingrediënten
cacaomassa*, ruwe rietsuiker*, amandelen* (20%), cacaoboter* en amandelpuree* (2%). cacao ten minste: 55%
* van biologische herkomst
Tablet Melk caramel Incaz
100 gram
omschrijving
Chocolade met 40 % cacoa, met karamel en zeezout, gezoet met kokosbloesemsuiker.
De verpakking is gemaakt van papier en een composteerbare NatureFlex-film.
ingrediënten
kokosbloesemsuiker* (31%), cacaomassa*, cacaoboter*, volle melkpoeder*, karamelcrisp* (10%) (ruwe rietsuiker*, maisglucosesiroop*, botervet*, zeezout), roompoeder*, Inca zout (0,5%) en bourbon vanille-extract*. cacao tenminste 44%
Chocolade puur 75 %
omschrijving
Deze vegan reep bevat 75% cacao en is gezoet met kokosbloesemsuiker. Echt een reep voor de liefhebbers van pure chocolade!
De verpakking is gemaakt van papier en een composteerbare NatureFlex-film.
ingrediënten
cacaomassa*, kokosbloesemsuiker* (23%) en cacaoboter*. cacao ten minste: 75%
Chocolade tablet 92% cacao
Bar seeds & nuts
sesamzaad*, pompoenpitten*, amandelen*, cashewnoten*, agavesiroop*, rozijnen*, cranberry*, rijstsiroop* en havervlokken*.
Meer informatie
Chocolade puur cassis
100 gram
Vivani
pure chocolade: cacaomassa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter* en botervet*.
vulling (40%): ruwe rietsuiker*, tarwestroop*, magere yoghurtpoeder*, zwarte aalbessen* (concentraat), acerolapoeder*, alcohol* en zwarte aalbessen* (natuurlijk aroma).
Chocoladereep melk hazelnoten
Vivani
omschrijving
Melkchocolade met geroosterde hazelnootstukjes.
De verpakking is gemaakt van papier en een composteerbare NatureFlex-film.
ingrediënten
ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, volle melkpoeder*, gehakte hazelnoten* (10%), cacaomassa*, roompoeder*, magere melkpoeder* en bourbon vanille-extract*. cacao tenminste 33%, gehalte aan van melk afkomstige stof: 24%
Belvas cacaohearts nat.gezoet
Omschrijving
De Belgische chocolaterie Belvas uit Henegauwen maakt biologische fairtrade pralines en truffels met ingrediënten vanuit de hele wereld die de smaakpapillen strelen. De passie die de Belvas chocolatiers voor het ambacht hebben, proef je terug in hun producten. Deze hartjes zijn gevuld met fijne zachte praliné. De hartjes zijn stuk voor stuk chocoladetraktaties; feestelijk om te geven én om te krijgen.
Het Belvas-logo, dat twee handen op elkaar voorstelt, staat voor de samenwerking tussen Noord en Zuid. Het verwijst ook naar de cacaoboon en het artisanale handwerk en vat op die manier de missie van Belvas samen: zuivere cacao voor echte chocolade, een terugkeer naar authentieke smaken.
ingrediënten
inuline*, hazelnoot* (22,8%), cacaomassa*, cacaoboter*, cacaopoeder*, kokosboter*, vanille* en emulgator: zonnebloemlecithine*. cacao tenminste 43%
Meer informatieVruchtentoffees
75 gram
Candy Tree
maïsstroop*, vruchtendiksap* (17%): aardbei*, appel*, citroen*, kersen*, sinaasappel* en zwarte bes*, maïszetmeel*, ongehard kokosvet* en emulgator: sojalecithine.