Leveringsvoorwaarden

Bestellen via de webwinkel van De Zonnehorst kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bestellingen gedaan voor dinsdag 10.00 uur worden na overleg donderdag of vrijdag bij u thuis afgeleverd. Hier hebben we in het kort een aantal voorwaarden voor u op een rijtje gezet die belangrijk voor u zijn.

Bestelmoment

Verpakking

Bezorging aan huis

       * De order en bezorgkosten bedragen € 3,- per bestelling. 
        * Het minimum orderbedrag is € 40,- (dit is exclusief bezorgkosten)

Betalen

 

Afhaalpunten voor webbestellingen zonder bezorgkosten: Kroko IJhorst, Hilco Jonkman Staphorst, De Groentemannen Zwartsluis

Assortiment

De groenten produceren wij zoveel mogelijk zelf. De groenten en het fruit die wij niet produceren betrekken wij via onze wekelijkse productuitwisselingsavond met collega’s uit de buurt. Aanvullend kopen wij producten in bij Odin-De Nieuwe Band BV www.denieuweband.nl  om u een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Brood wordt aan ons geleverd door bakkerij Verbeek www.bakkerijverbeek.nl. Het assortiment en de prijzen worden elke vrijdag geactualiseerd. Als u liever eerder bestelt gelden de prijzen die er op dat moment opstaan.

Voorbehoud

Prijzen, gewichten en inhoud op de site zijn vermeld onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Vragen, opmerkingen, klachten

Als u vragen, opmerkingen of klachten hebt vernemen wij dat graag via de e-mail: info@zonnehorst.nl of ga naar contact.

 


Voor groot gebruik klanten zoals horeca, scholen en kinderopvang maken we graag eerst een afspraak, zodat we uw wensen op een rijtje krijgen. Neem dan eerst contact met ons op via contact.

 

Wilt u weten hoe u een bestelling kan doen via de webwinkel? Ga naar hoe werkt het en daar leest u wat u moet doen.

 

 

Powered by webXpress