Leveringsvoorwaarden

Bestellen via de webwinkel van De Zonnehorst kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bestellingen gedaan voor dinsdag 10.00 uur worden na overleg donderdag of vrijdag bij u thuis afgeleverd. Hier hebben we in het kort een aantal voorwaarden voor u op een rijtje gezet die belangrijk voor u zijn.

Bestelmoment

  • Voor  de bezorgdag op donderdag moet u voor dinsdag 10.00 bestellen, voor de bezorging op vrijdag uiterlijk donderdag 10.00, tenzij u ook brood wilt bestellen, dat moeten we voor woensdag 10.00 weten. 

Verpakking

  • Voor nieuwe klanten die eerst even willen uitproberen leveren we in een papieren tas. Voor vaste klanten wordt de bestelling in een krat bezorgd. Het is belangrijk dat u altijd de lege krat weer klaarzet als wij een nieuwe levering doen. Op de krat staat uw naam.

Bezorging aan huis

  • Wij bezorgen uitsluitend in Noord Overijssel en Zuid Drenthe (zie 'ons Leveringsgebied).
  • Bij de eerste bestelling worden afspraken gemaakt over moment van bezorging ( donderdag of vrijdag ).
  • Wij bezorgen aan huis in een straal van ca 30 km rondom de Zonnehorst zie Leveringsgebied .     

       * De order en bezorgkosten bedragen € 3,- per bestelling. 
        * Het minimum orderbedrag is € 40,- (dit is exclusief bezorgkosten)

  • U kunt er ook voor kiezen de bestelling zelf op te komen halen op De Zonnehorst. Dan worden er natuurlijk geen bezorgkosten gerekend.

Betalen

 

  • U kunt via automatische incasso betalen. Het bedrag van uw bestelling wordt dan nadat de bestelling bij u is geleverd, van uw rekening afgeschreven. Het bedrag dat er op uw bestelling staat kan afwijken van het bedrag wat er uiteindelijk van uw rekening wordt afgeschreven vanwege verse producten zoals groente, fruit en kaas, die net een ander gewicht hebben. Wij proberen natuurlijk dit zo nauwkeurig mogelijk te doen.
  • Wij berekenen geen statiegeld. Wel graag lege fles retour.

Afhaalpunten voor webbestellingen zonder bezorgkosten: Kroko IJhorst, Hilco Jonkman Staphorst, De Groentemannen Zwartsluis

Assortiment

De groenten produceren wij zoveel mogelijk zelf. De groenten en het fruit die wij niet produceren betrekken wij via onze wekelijkse productuitwisselingsavond met collega’s uit de buurt. Aanvullend kopen wij producten in bij Odin-De Nieuwe Band BV www.denieuweband.nl  om u een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Brood wordt aan ons geleverd door bakkerij Verbeek www.bakkerijverbeek.nl. Het assortiment en de prijzen worden elke vrijdag geactualiseerd. Als u liever eerder bestelt gelden de prijzen die er op dat moment opstaan.

Voorbehoud

Prijzen, gewichten en inhoud op de site zijn vermeld onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Vragen, opmerkingen, klachten

Als u vragen, opmerkingen of klachten hebt vernemen wij dat graag via de e-mail: info@zonnehorst.nl of ga naar contact.

 


Voor groot gebruik klanten zoals horeca, scholen en kinderopvang maken we graag eerst een afspraak, zodat we uw wensen op een rijtje krijgen. Neem dan eerst contact met ons op via contact.

 

Wilt u weten hoe u een bestelling kan doen via de webwinkel? Ga naar hoe werkt het en daar leest u wat u moet doen.

 

 

Powered by webXpress